Nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Mazraoui keert terug in basiself tegen Dortmund

Vermoedelijke opstelling Ajax: Mazraoui keert terug in basiself tegen Dortmund

03-11-2021 10:07

Erik ten Hag laat zijn elftal tegen Borussia Dortmund in grote lijn intact, ten opzichte van de Eredivisie-wedstrijd tegen Heracles Almelo. Volgens het Algemeen Dagblad voert de Ajax-trainer één wijziging door: de van ziekte teruggekeerde Noussair Mazraoui neemt de plek in van Devyne Rensch op de rechtervleugel. 

Het AD verwacht dat Ajax verder met dezelfde namen gaat aantreden in het Signal Iduna Park. Als dat klopt, staan de Amsterdammers met exact dezelfde elf aan de aftrap als twee weken geleden in Amsterdam, toen BVB met 4-0 opzij werd gezet. Steven Berghuis krijgt zodoende weer de voorkeur boven Davy Klaassen.

Of de ochtendkrant het helemaal aan het rechte eind is, blijft afwachten. In de heenwedstrijd in Amsterdam vermoedde het AD dat Klaassen zou starten en Berghuis genoegen moest nemen met een reserverol. Dit viel precies andersom uit. Borussia Dortmund en Ajax trappen woensdagavond om 21:00 af in Duitsland. Bij winst op de ploeg van Marco Rose is Ajax zeker van overwintering in de Champions League.

Vermoedelijke opstelling Ajax: 
Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Gravenberch, Berghuis; Antony, Haller, Tadic