Nieuws

Waar en hoe laat wordt de oefeninterland Spanje - Colombia uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de oefeninterland Spanje - Colombia uitgezonden?

22 maart - 10:00 Laatste update: 10:00

Een knallend Spaanssprekend onderondsje staat op de planning. Spanje en Colombia zullen het in een oefenduel tegen elkaar op gaan nemen. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je agenda.

Spanje won afgelopen zomer de Nations League, maar sloot de kwalificatie richting het EK in Duitsland komende zomer ook sterk af. Van de acht gespeelde wedstrijden won La Roja er zeven en daarin scoorden zij 25 keer. Alleen Schotland was Spanje in eigen huis met 2-0 de baas. Tijdens het Europees Kampioenschap van komende zomer zal Spanje in de groepsfase moeten afrekenen met Albanië, Kroatië en Italië. 

Colombia daarentegen kreeg een pittige loting voor de kiezen voor de Copa America van komende zomer. Los Cafeteros zitten in de poule met Brazilië en Paraguay en moeten nog altijd wachten op het vierde lid van de poule. In de kwalificatie voor het WK 2026 gaat het ook voorspoedig, want na zes duels staat Colombia derde met twaalf punten. De eerste zes landen gaan direct door naar het Wereldkampioenschap.

Op welke zender wordt Spanje - Colombia uitgezonden?

Spanje – Colombia begint vrijdag 22 maart om 21.30 uur Nederlandse tijd De wedstrijd is vanaf dat tijdstip in z'n geheel te volgen via Ziggo Sport Voetbal. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen via het liveblog dat te zijner tijd online komt.