Nieuws

Dit is waar en hoe laat je het EL-duel tussen AC Milan en Slavia Praag kunt zien

Dit is waar en hoe laat je het EL-duel tussen AC Milan en Slavia Praag kunt zien

7 maart - 09:15

De Champions League-wedstrijden van deze week zitten er weer op, dus kan de focus op de andere Europese toernooien. Donderdagavond neemt AC Milan het in de heenwedstrijd van de achtste finales van de Europa League op tegen Slavia Praag. Waar en hoe laat kun je dit duel bekijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

AC Milan begon het seizoen in de Champions League. Daar werden de Italianen derde in de poule met Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain en Newcastle United. Ook in eigen land staan de Milanezen op de derde plaats, waar het een achterstand van zestien punten heeft op koploper en stadsgenoot Internazionale. In de tussenronde was de ploeg van Stefano Pioli over twee wedstrijden met 5-3 te sterk voor Stade Rennes. Milan won afgelopen weekend met 0-1 op bezoek bij Lazio en werkt dus met een goed gevoel toe naar de ontmoeting.

De tegenstander in de achtste finales is Slavia Praag. De Tsjechen bezetten in eigen land de tweede plaats en hebben een achterstand van vier punten op de aartsrivaal Sparta Praag. In de groepsfase van de Europa League wist de formatie uit de Tsjechische hoofdstad op de eerste plaats te eindigen in een groep met AS Roma, Servette en FC Sheriff. Het elftal van Jindrich Trpisovsky zal met gemengde gevoelens naar Milaan afreizen, aangezien de stadsderby op bezoek bij Sparta Praag afgelopen weekend in 0-0 eindigde.

Waar en hoe laat wordt AC Milan - Slavia Praag uitgezonden?

De wedstrijd tussen AC Milan en Slavia Praag staat op donderdag 7 maart om 21.00 uur op het programma. De wedstrijd is te zien via ESPN 3. Daarnaast zal VoetbalNieuws.nl live verslag doen van het duel via Langs de Lijn. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.