Breaking news

'PSV dicht bij akkoord met Babadi: talent brengt tegenbod uit'

'PSV dicht bij akkoord met Babadi: talent brengt tegenbod uit'

27 februari - 22:26

De entourage van Isaac Babadi heeft een tegenvoorstel gedaan aan PSV, meldt het Eindhovens Dagblad dinsdagavond. De afgelopen weken werd gemeld dat het talent misschien naar Feyenoord of Ajax zou overstappen, maar hiermee blijven de Eindhovenaren ook een serieuze optie.

De entourage van Babadi zou een tegenvoorstel hebben gedaan na een aanbod van PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad tekent het talent een contract tot 2028 als de Eindhovense clubleiding het aanbod accepteert. De jongeling en zijn management zouden eerst hebben gekeken wat andere clubs aanboden, om daarmee terug te komen bij PSV. Volgens de entourage van de jongeling is woensdag cruciaal in de gesprekken.

De afgelopen weken leek het erop dat Babadi zou vertrekken bij PSV. Volgens het Eindhovens Dagblad is er op dit moment geen sprake van onderhandelingen met andere clubs. Het management van het achttienjarige talent heeft er vertrouwen in dat ze tot een akkoord gaan komen met PSV. Daarvoor ligt de bal nu bij de clubleiding van de Eindhovenaren.