Waar en hoe laat kun je AS Roma - Feyenoord zien ondanks de verlenging bij Ajax?

22 februari - 20:43 Laatste update: 20:52

Feyenoord speelt donderdagavond de return in de tussenronde van de Europa League. Daarvoor reizen de Rotterdammers af naar Rome, waar angstgegner AS Roma wacht. Waar en hoe laat kun je deze wedstrijd bekijken, ondanks de verlenging bij Ajax - Bodø/Glimt? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Feyenoord en AS Roma ontmoeten elkaar dit seizoen voor het derde jaar op rij in Europees verband. De eerdere twee ontmoetingen eindigden allebei in een overwinning voor de Romeinen. Ook dit jaar zal Feyenoord er weer alles aan moeten doen om door te gaan, aangezien de heenwedstrijd in Rotterdam in 1-1 eindigde. Op slag van rust bezorgde Igor Paixão de Rotterdammers de voorsprong met een rake kopbal. Halverwege de tweede helft zette Romelu Lukaku met zijn schouder de eindstand op het bord, waardoor de return in Rome allesbepalend is.

Waar en hoe laat kun je AS Roma - Feyenoord kijken?

De terugwedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord staat op donderdag 22 februari om 21.00 uur op het programma. Deze wedstrijd is live te zien bij Veronica of op ESPN 4. Op Veronica zal de wedstrijd later van start gaan en dat heeft alles te maken met de verlenging bij Ajax - FK Bodø/Glimt, maar op SBS9 is het wel te volgen. Daarnaast zal VoetbalNieuws.nl ook live verslag doen van het duel via Langs de Lijn.