Breaking news

Zorgen voor Feyenoord: Trauner verlaat geblesseerd het veld met Roma voor de deur

Zorgen voor Feyenoord: Trauner verlaat geblesseerd het veld met Roma voor de deur

7 februari - 22:12

Gernot Trauner is woensdagavond geblesseerd uitgevallen bij Feyenoord. De Oostenrijker greep in de eerste helft van het duel met AZ naar de hamstring en werd direct daarna door Arne Slot naar de kant gehaald.

Dat Trauner blessuregevoelig is, dat weten we. De verdediger miste sinds hij bij Feyenoord speelt al een aantal wedstrijden wegens blessures, maar zorgen om de hamstring zijn nieuw voor hem. De aanvoerder van de Rotterdammers werd al eens geopereerd aan de knie en stond wegens de klachten aan dat gewricht aan de kant.

Hoe ernstig de zaak voor Trauner is, is niet bekend. Wel kon je merken dat het menes is omdat de verdediger na het voelen van de pijnscheut geen moment langer op het veld heeft gestaan. Na het wegvallen van Justin Bijlow verliest Feyenoord nu nog een basisspeler wegens een blessure.

Blessures komen nooit op een goed moment, maar nu al helemaal niet. Feyenoord neemt het volgende week in de Europa League op tegen AS Roma. Het heenduel wordt aanstaande donderdag gespeeld in De Kuip.