Transfernieuws

VI: meerdere clubs informeerden bij Feyenoord naar de diensten van Zerrouki

VI: meerdere clubs informeerden bij Feyenoord naar de diensten van Zerrouki

29 januari - 11:12

Meerdere clubs hebben tijdens deze transferwindow geïnformeerd naar de status van Ramiz Zerrouki, aldus Voetbal International. Twee clubs uit Frankrijk en Turkije hebben naar verluidt oren voor de diensten van de middenvelder van Feyenoord.

Zerrouki kwam afgelopen zomer voor een bedrag van 7,5 miljoen euro over van FC Twente. In De Kuip begon de middenvelder het seizoen nog als basisspeler, maar al snel belandde hij onder Arne Slot op de bank. Toch heeft Zerrouki al laten zien hoe belangrijk hij voor de Rotterdammers kan zijn, met name in de Champions League. Volgens VI kan de Algerijn nu mogelijk alweer vertrekken uit Rotterdam.

Volgens het weekblad hebben twee clubs naar Zerrouki geïnformeerd. Eén uit Frankrijk en één uit Turkije. Om welke clubs het precies gaat is onduidelijk, maar dat Feyenoord hem nog niet kwijt wil wel. De Rotterdammers zien in hem de vervanger van Mats Wieffer die komende zomer mogelijk een transfer gaat maken.

Het is niet gek dat Feyenoord Zerrouki nog niet wil laten gaan. Er zijn meerdere voorbeelden van aankopen die even hebben moeten rijpen voordat ze een vaste waarde in de ploeg van Slot werden. Dat is bijvoorbeeld ook met Quinten Timber het geval, die na een redelijk ongelukkig jaar nu niet meer weg te denken is uit de basis van Feyenoord.