Transfernieuws

'Vertessen heeft laatste duel gespeeld bij PSV, Union verwacht speler dit weekend'

'Vertessen heeft laatste duel gespeeld bij PSV, Union verwacht speler dit weekend'

25 januari - 07:59 Laatste update: 08:06

Yorbe Vertessen heeft zijn laatste wedstrijd voor PSV gespeeld, voorspelt het Eindhovens Dagblad. De aanvaller is hard onderweg naar FC Union Berlin, dat hem komend weekend al verwacht voor het duel met Darmstadt. 

Vertessen flirt al de hele wintertransferperiode met een vertrek vanwege de gebrekkige speeltijd die de vleugelspeler krijgt. De concurrentie in Eindhoven is moordend en Union wil deze week doorpakken. PSV ging woensdag onderuit in het bekerduel met Feyenoord en dat lijkt de laatste keer te zijn dat Vertessen in actie komt. De Belg werd in de tweede helft binnen de lijnen gezet door Peter Bosz.

Union speelt dit weekend tegen Darmstadt en wil Vertessen dan al inzetten. De Berlijnse club staat vijftiende in de Bundesliga en kan de rappe aanvaller goed gebruiken in de strijd tegen degradatie. De club staat slechts drie punten boven de degradatiestreep. Trainer Peter Bosz liet zich al meermaals uit en wil een overstap van Vertessen tegenhouden, maar daarin lijkt Bosz niet zijn zin te krijgen.