Transfernieuws

Stewart brengt update rond Babadi: 'Speler die we graag bij PSV zouden houden'

Stewart brengt update rond Babadi: 'Speler die we graag bij PSV zouden houden'

10 januari - 19:44

Earnest Stewart heeft tijdens de nieuwjaarsreceptie van PSV een update naar buiten gebracht rond de contractsituatie van Isaac Babadi. De achtienjarige aanvaller beschikt over een aflopend contract, waar nog veel onduidelijk heerst rond zijn toekomst in Eindhoven. 

"Het is een speler die we graag bij PSV zouden willen houden", geeft Stewart aan, geciteerd door De Telegraaf. De directeur voetbalzaken weet dat de talentvolle Babadi door zijn aflopende contract sinds 1 januari vrij is om te gaan en staan waar hij zelf wil. Afgelopen december kwam naar buiten dat Babadi, die ook door Feyenoord in de gaten wordt gehouden, 'bizarre salariseisen' zou stellen. "Wij zijn met hem in gesprek en hebben geduld. Dat houdt wel een keertje op", kaart Stewart woensdagavond in het  Philips Stadion aan.

PSV hoopt dus nog altijd met Babadi tot een nieuw contract te komen. De aanvaller maakte in de zomer van 2018 de overstap van NEC naar de jeugdopleiding van PSV. Begin dit seizoen volgde in de strijd om de Johan Cruijff Schaal met Feyenoord zijn debuut. "Op dit moment proberen we nog tot overeenstemming te komen, zodat hij bij PSV blijft", vervolgt Stewart. "Als het lang duurt, zegt dat wel wat. Waar we hebben nog steeds goede hoop, dat we dat met elkaar vlot kunnen gaan trekken."

Tijdens de nieuwjaarsreceptie gaf Stewart ook een update rond de situatie van Yorbe Vertessen, die zijn zinnen zou hebben gezet op een vertrek bij PSV.