Transfernieuws

'Bakayoko denkt totaal niet aan PSV-vertrek: 'onzin-verhalen uit Engeland''

'Bakayoko denkt totaal niet aan PSV-vertrek: 'onzin-verhalen uit Engeland''

4 januari - 09:45

Johan Bakayoko lijkt deze winter definitief niet te vertrekken bij PSV. De vleugelspeler staat zeer goed op de kaart bij de Europese top, maar denkt maar aan één ding: de landstitel pakken in Eindhoven. 

Denkt Johan Bakayoko aan een PSV-vertrek?

Het Eindhovens Dagblad doet verslag van de eerste dagen in Spanje, waar PSV het trainingskamp in Estepona afwerkt. Het lokale dagblad bericht ook over de situatie van Bakayoko. 'Met name rond Johan Bakayoko gonst het nog wel van de geruchten, maar de Belg is totaal niet van plan om te vertrekken en vanuit zijn omgeving wordt ook geconstateerd dat er vanuit Engeland een boel onzinverhalen opduiken. Alles staat in het teken van kampioen worden en verder proberen te komen in de Champions League, zo laat de zaakwaarnemer van de Belg weten.'

Miles Robinson kiest voor een avontuur in de Verenigde Staten en daarmee valt de enige mogelijke versterking van PSV weg. 'Een aantal eerder beoogde versterkingen is op dit moment basisspeler bij hun club en daarom is het niet logisch dat PSV daarvoor nog zwaar geschut gaat inzetten', besluit het ED.