Nieuws

'Babadi stond afgelopen zomer al op radar bij Feyenoord: geïnformeerd bij PSV'er'

'Babadi stond afgelopen zomer al op radar bij Feyenoord: geïnformeerd bij PSV'er'

07-12-2023 18:09

Isaac Babadi lijk al langer op de radar van Feyenoord te staan. Recent kwam naar buiten dat het PSV-talent met een aflopend contract bij de Rotterdammers werd genoemd. Nu blijkt dat Feyenoord afgelopen zomer al informeerde bij de middenvelder, valt de horen bij het Algemeen Dagblad.

Hoewel PSV zelf graag door lijkt te willen met Babadi, ziet het achttienjarige talent vooralsnog af van een nieuw contract in Eindhoven. Dit seizoen kwam de middenvelder in het eerst van PSV elf keer in actie, waarin hij goed was voor één assist. "Feyenoord had in de zomer al belangstelling, er is bij hem geïnformeerd", weet Rick Elfrink te melden. Op dit moment lijkt er geen concrete belangstelling van Feyenoord in de jeugdinternational te zijn. "Ik heb het afgelopen week in de week gelegd bij de zaakwaarnemer van Babadi, maar die zei dat Feyenoord op dit moment niet concreet is voor hem. Dat zou natuurlijk altijd nog kunnen veranderen", aldus de PSV-watcher.

Babadi maakte in de zomer van 2018 de overstap van NEC naar PSV, waarna hij verschillende jeugdelftallen in Eindhoven doorliep. Afgelopen zomer volgende het debuut van Babadi in het eerste, toen Peter Bosz de middenvelder in de strijd om de Johan Cruijff Schaal met Feyenoord voor de leeuwen gooide.