Nieuws

'In de wandelgangen hoor je dat Babadi in de belangstelling staat van Feyenoord'

'In de wandelgangen hoor je dat Babadi in de belangstelling staat van Feyenoord'

01-12-2023 13:14

Aan het begin van het seizoen wist PSV-talent Isaac Babadi indruk te maken bij de Eindhovenaren. In de loop der tijd heeft het veelbelovende talent plaats moeten maken voor andere spelers op deze positie. Babadi's contract bij PSV loopt binnenkort af en de geruchten gaan dat Feyenoord hiervan wilt profiteren, meldt Mikos Gouka in de AD Voetbalpodcast.

"In de wandelgangen hoor je dat Isaac Babadi, die nog niet heeft bijgetekend bij PSV, in de belangstelling staat bij Feyenoord", vertelt Gouka in de AD Voetbalpodcast. "Dat heb ik gecheckt bij mensen en er zou een gesprek geweest zijn tussen Slot en Babadi. Maar Slot zegt dat hij die jongen nog nooit gesproken heeft. Toen heb ik het ook bij de directie gecheckt en zij geven ook aan dat het een heel interessante speler is, maar (nog) niet aan de orde is."

"Als je Babadi nu voor een miljoen kunt ophalen in de winterstop, dan ga je zeker richting de vijftien miljoen als hij deze ontwikkeling doorzet. Daar moet Feyenoord ook naar toe. Op het moment dat Feyenoord en PSV op de stoep staan, dat die speler altijd maar naar PSV gaat omdat die meer salaris betalen en het sportief beter doen. Die strijd moeten ze hier en daar zien te winnen", besluit Gouka.

Het achttienjarige talent kwam dit seizoen tien keer in actie voor PSV waarbij hij slechts tot 255 minuten aan speelminuten kwam.