Breaking news

Update: 'In Sevilla uitgevallen Lozano ligt er voorlopig met blessure uit bij PSV'

Update: 'In Sevilla uitgevallen Lozano ligt er voorlopig met blessure uit bij PSV'

29-11-2023 19:40 Laatste update: 21:22

Op het bezoek van PSV aan Sevilla lijkt een vloek te rusten. Na het uitvallen van Noa Lang in aanloop naar het duel in de Champions League is ook Hirving Lozano met een hamstringblessure uitgevallen.

Vlak voor de rust in het duel tussen Sevilla en PSV ging Lozano plots op de gond zitten. De Mexicaan greep aan zijn hamstring en moest zich laten wisselen door Peter Bosz. De oefenmeester bracht Yorbe Vertessen als invaller.

Hoe erg de schade bij Lozano is, is natuurlijk nog onbekend, maar dat het een uiterst ongelukkige timing is staat vast. Aankomende zondag staat de uitwedstrijd in De Kuip tegen Feyenoord op het programma. 

Lozano is nu de tweede aanvaller van PSV die in ieder geval een vraagteken lijkt voor het duel met Feyenoord. Ook Lang kan mogelijk niet spelen in Rotterdam. De linksbuiten maakte afgelopen zaterdag na langdurige afwezigheid zijn rentree tegen FC Twente, maar heeft een 'kleine terugslag' gekregen.

Update: Het Eindhovens Dagblad meldt dat het er niet goed uitziet voor Lozano. De Mexicaan 'ligt er voorlopig uit' met een hamstringblessure en dat betekent dat hij de wedstrijd in Rotterdam tegen Feyenoord normaal gesproken aan zich voorbij zal moeten laten gaan.