Transfernieuws

'Meerdere topclubs geïnteresseerd in Kvaratskhelia, zeker één gerucht klopt'

'Meerdere topclubs geïnteresseerd in Kvaratskhelia, zeker één gerucht klopt'

21-11-2023 15:29

Napoli-ster Khvicha Kvaratskhelia staat in de belangstelling van meerdere internationale topclubs. Dat heeft Willy Sagnol, zijn bondscoach bij Georgië, bevestigd. Onder meer Bayern München, Real Madrid en FC Barcelona zouden hun interesse kenbaar hebben gemaakt.

Kvaratskhelia, een 21-jarige aanvaller, geldt als een van de grootste talenten van de Serie A. In het afgelopen seizoen had hij met twaalf goals en dertien assists een groot aandeel in het kampioenschap dat volgde voor Napoli. Prestaties die niet onopgemerkt blijven bij de absolute topclubs, zo onderstreept ook Sagnol.

De Franse oefenmeester van het Georgische elftal was zelf ooit verdediger voor Bayern. "Khvicha speelt bij Napoli al voor een topclub, maar er zijn voetbalgiganten als Real Madrid, Bayern of Barcelona die in hem geïnteresseerd zijn", aldus de 46-jarige coach tegenover de Italiaanse krant Il Mattino.

Sky Sports Germany onderzocht de geruchten en weet te melden dat Bayern Kvaratskhelia in ieder geval daadwerkelijk in het vizier heeft. Er zou momenteel echter geen transfer worden afgedwongen, waardoor de onderhandelingen dus ook nog niet gaande zijn. Het huidige contract van de dribbelaar loopt nog tot 2027.