Nieuws

'Zorgen voor Ancelotti: Braziliaanse sterspeler zeker tien weken uitgeschakeld'

'Zorgen voor Ancelotti: Braziliaanse sterspeler zeker tien weken uitgeschakeld'

18 november - 14:43 Laatste update: 15:05

Fikse domper voor Real Madrid. Vinicius Junior ligt er zeker tien weken uit na een blessure die hij opliep tegen Colombia, meldt The Athletic

De schrik zat er goed in toen Vinicius na 27 minuten al naar de kant ging. Brazilië verloor uiteindelijk met 2-1 van de Colombianen, maar er was vooral oog voor de sterspeler van Real Madrid. De eerste testen duidde op een bovenbeenblessure aan zijn linkerbeen. Zeker zes weken zou de Braziliaan hierdoor langs de kant staan, maar na uitvoerige testen blijkt dat Vinicius ook last heeft van zijn pezen waardoor hij zeker tien weken langs de kant staat.

Vooral Real zal balen van de blessure. Vinicius is na het vertrek van Karim Benzema de speler waar het gevaar vandaan moet komen. De komende weken kennen de Madrilenen echter een op papier gemakkelijk programma. Plaatsing in de Champions League is al afgedwongen. Over exact tien weken staat de Madrileense derby tegen Atlético Madrid op het programma.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!