Opinie

Van Hanegem gelooft Feyenoord niet: 'Dat zou wel erg toevallig zijn'

Van Hanegem gelooft Feyenoord niet: 'Dat zou wel erg toevallig zijn'

01-11-2021 09:52

Willem van Hanegem vraagt zich af of het verhaal over de afgehaakte investeerder die Feyenoord wilde helpen wel waar is. De Kromme zet zijn vraagtekens bij het verhaal dat die niet meer verder wilde toen algemeen directeur Mark Koevermans bedreigd werd.

Van Hanegem wil de bedreigingen aan het adres van de algemeen directeur zeker niet bagatelliseren en noemt het 'natuurlijk absurd'. "Waar ik wel mijn vraagtekens bij zet, is het afhaken van een enorme investeerder", zegt hij in zijn column in het Algemeen Dagblad. "Die zoekt de club al een eeuwigheid en nu had die miljonair de pen opeens al in zijn hand om bij het kruisje te tekenen, om vervolgens toch nee te zeggen. Dat zou erg toevallig zijn, denk ik dan."

Vorige week onthulde Toon van Bodegom, de voorzitter van de Raad van Commissarissen van Feyenoord, dat de Stadionclub er was met een grote investeerder. Op dat moment werden echter de ruiten van Koevermans' huis ingegooid, werd zijn voordeur beklad en werd de directeur zelf geïntimideerd door hooligans. "Als dat destijds niet bij Mark was gebeurd, hadden we waarschijnlijk al een investeerder gehad", liet Van Bodegom optekenen.