Nieuws

Slot: 'Of ik nog rekening met hem houd? Nou, rekening is een groot woord...'

Slot: 'Of ik nog rekening met hem houd? Nou, rekening is een groot woord...'

27-06-2022 17:32

Het leek dit weekend al zo goed als zeker dat Tyrell Malacia zijn geliefde Feyenoord zou gaan verruilen voor Olympique Lyon, maar beide clubs hebben de overstap nog steeds niet bevestigd. Trainer Arne Slot verwacht dat de Rotterdammers hun jeugdproduct alsnog gaan verliezen deze zomer.

Naar verluidt zijn Feyenoord en Lyon het nog niet eens geworden over de transfersom voor Malacia. "Dat er concreet een club is die een bod op hem gedaan heeft, dat zou ook een beetje dom zijn als ik dat hier nu zou ontkennen", vertelt Slot tijdens de persconferentie. "Maar het is die club nog niet gelukt om hem met een shirtje van die club te laten poseren. Dus daar zullen ze nog wat harder hun best voor moeten doen."

Slot beseft dat de kans erg klein is dat Malacia ook volgend seizoen in De Kuip zal schitteren. "Of ik nog rekening met hem houd? Nou, rekening is een groot woord…", stelt de oefenmeester van Feyenoord. "Tyrell is één van die voorbeelden van spelers die er deze week nog niet bij zijn, omdat hij ook nog international geworden is. En dat doet hij ook nog heel erg goed."