Transfernieuws

'Feyenoord roert zich op transfervrije markt en wordt ook concreet voor Brenet'

'Feyenoord roert zich op transfervrije markt en wordt ook concreet voor Brenet'

16-06-2022 09:41
1

Feyenoord lijkt concreet te gaan worden voor rechtsback Joshua Brenet. De verdediger kende een goed seizoen bij FC Twente en is transfervrij op te pikken.

Het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl meldt dat Feyenoord nu werk gaat maken van de komst van Brenet. De rechtsback streek afgelopen winter neer in Enschede, speelde zich moeiteloos in de basis en werd een van de uitblinkers van de tweede seizoenshelft.

Het Eindhovens Dagblad meldde eind mei al dat trainer Arne Slot 'gecharmeerd' zou zijn van de multifunctionele verdediger. De tweevoudig Oranje-international kan namelijk zowel op links- als rechtsback uit de voeten.

Twente hoopte eind mei nog op een langer verblijf van Brenet. "Ik hoop dat ik hier de komende week meer over heeft. We zijn ermee bezig, maar we gaan het absoluut proberen. We hebben hem een goede aanbieding gedaan, eigenlijk moet hij gewoon tekenen…", zei technisch directeur Jan Streuer destijds.

Ook PSV zou geïnteresseerd zijn in de 28-jarige verdediger. Of de Eindhovenaren van plan zijn concreet te worden, is onbekend.