Nieuws

Schuurs wacht op gesprek met Schreuder: 'Alles zal daarvan afhangen'

Schuurs wacht op gesprek met Schreuder: 'Alles zal daarvan afhangen'

08-06-2022 16:58

Perr Schuurs laat een langer verblijf bij Ajax afhangen van een gesprek met Alfred Schreuder. De 22-jarige verdediger wil graag wekelijks spelen en hoort graag van de nieuwe hoofdtrainer of hij deze kans krijgt.

Schuurs heeft nog geen gesprekken gevoerd met Schreuder, die onlangs werd aangesteld als opvolger van Erik ten Hag. De verdediger van Ajax wacht graag het gesprek af met de nieuwe trainer en zal daarna zijn keuze maken of hij in Amsterdam wil blijven of op zoek zal gaan naar een andere club. Na dit gesprek zal hij samenkomen met zijn vader en zaakwaarnemer om een definitief besluit te nemen. "Alles zal afhangen van dat gesprek", laat hij optekenen door De Limburger.

De geboren Limburger verruilde in 2018 Fortuna Sittard voor Ajax. Schuurs werd binnengehaald als veelbelovend talent en begon bij het beloftenelftal van Ajax. Hier presteerde hij naar behoren, waarna hij ook zijn debuut mocht maken in de hoofdmacht. De 22-jarige verdediger wist echter nooit een basisplaats af te dwingen in het elftal van Erik ten Hag.

Afgelopen seizoen kregen Lisandro Martínez en Jurriën Timber de voorkeur boven Schuurs. Het tweetal staat in de belangstelling van meerdere Europese topploegen, waardoor de Limburger volgend seizoen hoopt op een vaste basisplaats in het hart van de defensie.