Transfernieuws

'Pogba opnieuw hard op weg naar de Serie A: acht miljoen netto per jaar lonkt'

'Pogba opnieuw hard op weg naar de Serie A: acht miljoen netto per jaar lonkt'

06-06-2022 22:04 Laatste update: 09-06-2022 14:13

Paul Pogba heeft na zes jaar afscheid genomen van Manchester United en het heeft er alle schijn van dat hij terug gaat keren bij Juventus. Volgens transferexpert Fabrizio Romano zijn beide partijen in onderhandeling.

Pogba weigerde zijn contract bij Manchester United te verlengen en is daarom transfervrij. Juventus, de club waar hij tussen 2012 en 2016 furore maakte, behoort al langer tot één van de mogelijk ‘nieuwe’ werkgevers van La Pioche. Volgens de Italiaanse journalist kan de middenvelder acht miljoen euro netto per jaar gaan verdienen.

Het is een drukke periode voor Juventus, aangezien het ook met Matthijs de Ligt in gesprek is over het openbreken van zijn contract. De verdediger ligt nog tot 2024 vast in Turijn, maar de Oude Dame wil hem langer aan zich binden. De Ligt zelf houdt zijn opties open. "Ik kijk altijd naar wat het beste is voor mezelf. Juventus weet ook dat twee jaar achter elkaar vierde worden niet goed genoeg is, daar moeten we ook stappen in maken", liet hij zelf al weten.