Nieuws

'PSV-vertrek nog altijd niet in kannen en kruiken: betaling Overmars blijft uit'

'PSV-vertrek nog altijd niet in kannen en kruiken: betaling Overmars blijft uit'

03-06-2022 09:04

PSV-jeugdtrainer Jürgen Dirkx leek hard op weg om assistent te worden van Mark van Bommel bij Royal Antwerp FC, maar zijn overstap staat op losse schroeven. De clubs hebben nog altijd geen akkoord weten te bereiken, weet het Eindhovens Dagblad.

Dat Andries Ulderink en John Stegeman Van Bommel komen assisteren, is al zeker. Of Dirkx naar België komt, is daarentegen een groot vraagteken. Van de hoofdrolspeler zelf is bekend dat hij graag naar de havenstad wil vertrekken, maar een afkoopsom houdt de overgang vooralsnog tegen. Marc Overmars, technisch directeur van Antwerp, moet het bedrag nog op de rekening van de Eindhovenaren zetten.

Mocht Antwerp niet willen betalen, dan zal Dirkx zijn eigen broekzakken moeten legen, schetst het ED. De verzoening tussen Van Bommel en de jeugdtrainer zorgt voor de nodige commotie. Meerdere bronnen binnen PSV stellen dat Dirkx heeft verklaard nooit meer met Van Bommel samen te willen werken, na het ontslag in 2019. Daarnaast moeten de Eindhovenaren op zoek naar een nieuwe trainer voor de O18, de functie die de jeugdtrainer zou gaan bekleden.