Nieuws

Sparta meldt zich voor Olij, NAC wijst eerste aanbieding op doelman af

Sparta meldt zich voor Olij, NAC wijst eerste aanbieding op doelman af

31-05-2022 15:58 Laatste update: 16:01
3

Sparta Rotterdam heeft zich officieel gemeld bij NAC Breda voor doelman Nick Olij. De Rotterdammers zagen hun eerste bod afgewezen worden, stelt BN DeStem.

Olij wordt al langer in verband gebracht met een overstap naar Sparta, waar hij herenigd kan worden met zijn oude trainer Maurice Steijn. De Rotterdammers hebben een bod neergelegd bij NAC, maar de Bredanaars willen meer incasseren voor de doelman die al tijden een sterke indruk maakt in de Keuken Kampioen Divisie. Naar verluidt hopen ze in Breda op een transfersom tussen de vijf en zeven ton.

NAC is bij een vertrek van Olij niet van plan een vervanger aan te trekken. Roy Kortsmit, de huidge tweede keus, zal de nieuwe eerste doelman worden. Bij Sparta moet Olij Maduka Okoye doen vergeten. De lange Nigeriaan maakt voor een miljoenenbedrag de overstap naar Watford. Ook Benjamin van Leer vertrekt uit Rotterdam.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!