Nieuws

''Meer dan een dozijn clubs' willen Malacia, Feyenoord mikt op transferrecord'

''Meer dan een dozijn clubs' willen Malacia, Feyenoord mikt op transferrecord'

30-05-2022 10:21
1

Voor Tyrell Malacia was de Conference League-finale tegen AS Roma (1-0 verlies) mogelijk zijn laatste optreden voor Feyenoord. De linksback wordt genoemd bij Manchester United en Olympique Lyon, maar volgens De Telegraaf zijn er veel meer opties.

'De linksback van de Conference League-finalist en Oranje staat bij meer dan een dozijn clubs op de verlanglijst, maar bij Feyenoord is nog geen officieel bod uitgebracht', schrijft de ochtendkrant. De Oranje-international zou op voorspraak van Erik ten Hag naar Manchester United moeten komen, maar de Engelse grootmacht focust zich vooralsnog op een spits en middenvelders.

Malacia zou rond de twintig miljoen euro moeten kosten. Daarmee zou de jeugdexponent van de Rotterdammers de duurste uitgaande transfer ooit worden voor Feyenoord. Momenteel is die eer nog aan Dirk Kuyt. De Feyenoord-legende verkaste voor achttien miljoen euro naar Liverpool. Malacia heeft nog een contract tot medio 2024, waardoor de Stadionclub dit aanzienlijke geldbedrag voor de linksback kunnen vragen.