Schitterende beelden vanuit Rome: Strootman krijgt veel applaus bij terugkeer

20 mei om 15:35

Kevin Strootman is nog altijd niet vergeten bij de fans van AS Roma. Tijdens zijn terugkeer in het Stadio Olympico kreeg de Nederlander veel applaus van de tribunes. Ook na het duel was er een innige omhelsing tussen Strootman en oud-teamgenoot Daniele De Rossi.

Al voor de wedstrijd begon werd Strootman in het zonnetje gezet door de fans van AS Roma. Toen de stadionspeaker de opstelling van Genoa opnoemde klonk er luid gejuich van de tribunes. In de 67ste minuut zat de wedstrijd van Strootman erop en werd hij naar de kant gehaald. Als een publiekswissel verliet hij het veld, want bijna iedere AS Roma-fan stond en klapte voor de Nederlander.

Na afloop was het nog niet gedaan met de feestelijkheden. Strootman speelde tijdens zijn tijd met AS Roma samen met De Rossi en de Italiaan nam het stokje over van José Mourinho. Terwijl Strootman het publiek stond te bedanken greep De Rossi nog even zijn moment. Een innige omhelsing tussen beide midden op het veld vond plaats.

Het duel ging voor Genoa verloren. Romelu Lukaku was de matchwinner door in de 79ste minuut de 1-0 binnen te koppen. Na een geweldige voorzet van Paulo Dybala knikte de Belg binnen. Kort daarvoor had Leandro Paredes een rode kaart ontvangen door binnen één minuut twee keer geel te pakken. Door de drie punten is de voorsprong voor AS Roma drie punten naar Lazio.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!