'Atlético Madrid hoopt Feyenoord-verdediger zo snel mogelijk vast te leggen'

'Atlético Madrid hoopt Feyenoord-verdediger vast te leggen'
16 juni om 11:52

Atlético Madrid hoopt deze zomer David Hancko naar de club te halen, schrijft MARCA op zondagochtend. De centrale verdediger van Feyenoord heeft twee topseizoenen achter de rug in de Eredivisie en lijkt klaar voor een stap hogerop. 

Het Spaanse medium schrijft over 'een geweldige centrale verdediger die zou komen om de verdediging van het team van Diego Simeone te versterken'. Het werd eerder in Nederland nog beweerd dat Hancko bij Feyenoord zou kunnen blijven met de komst van Brian Priske, maar in Spanje denkt men daar anders over.

Atlético heeft genoeg ervaring met interesse in Feyenoord-spelers en was eerder al in de markt voor Mats Wieffer. Een transfer van de middenvelder bleef echter uit. Hancko ligt tot 2028 onder contract in Rotterdam, waardoor Feyenoord de hoofdprijs kan vragen voor de centrale verdediger.

Hancko speelde het afgelopen seizoen elke wedstrijd in de Eredivisie en was daarin goed voor vijf treffers en twee assists. De marktwaarde van de Slowaak wordt geschat op ongeveer 35 miljoen euro.