Samenvatting: Arsenal maakt geen fout, wint simpel van laagvlieger Luton Town

3 april - 23:45

In de titelstrijd van de Premier League heeft Arsenal geen fout gemaakt. In het eigen Emirates Stadium werd met 2-0 van Luton Town gewonnen. Mede door de overwinning van Manchester City gaat de druk daarmee volledig naar Liverpool.

Martin Ødegaard en een eigen doelpunt van Daiki Hashioka bepaalde de eindstand in de eerste helft al op 2-0. Meer doelpunten zouden er niet meer vallen, vooral ook omdat The Gunners het de tweede helft rustig aan deden. Het doelpunt van Ødegaard, een shuiver van binnen de zestien, werd mooi voorbereid door Kai Havertz. Luton had slechts één shot op doel, maar Arsenal moest het doen met vier. 

Het is onverminderd spannend in de Premier League. Met de simpele driepunter staat Arsenal weer bovenaan. Na dertig speelrondes heeft het 68 punten en is het Liverpool dus weer voorbij. Echter spelen The Reds pas op donderdagavond tegen Sheffield United. Het gat tussen Arsenal en Manchester City blijft één punt. Ook de Citizens maakte geen fout door met 4-1 te winnen van Aston Villa.

  • match.tabs.match
  • match.tabs.setup
  • match.tabs.statistics

match.matchDetails


Datum
woensdag 3 april 2024
Stadion
Emirates Stadium
Aftrap
20:30
Scheidsrechter
Pawson