Antony beseft: 'Ik heb het getroffen met Ajax en deze trainer'

Antony beseft: 'Ik heb het getroffen met Ajax en deze trainer'

24 oktober - 13:28
Eredivisie 0 Reacties

Het gaat snel met de loopbaan van Antony, die furore maakt met Ajax in de Champions League en onlangs zelfs zijn debuut maakte voor het Braziliaanse team. De 21-jarige rechtsbuiten prijst zich gelukkig met zijn teamgenoten in Amsterdam en trainer Erik ten Hag.

"Dit is een jaar om van te dromen", laat Antony weten aan de NOS. Wat is het geheim achter zijn bloedvorm? "Dat is er niet. Het is vooral een kwestie van zelfvertrouwen. Ik voel me steeds meer thuis in Amsterdam, al blijf ik het weer in de herfst en de winter niet aangenaam vinden. De kou is iets waar ik maar niet aan kan wennen."

"Ik heb het getroffen met deze club en met deze trainer", gaat Antony verder. "Het doet me natuurlijk goed als ik hoor dat hij mij vaak complimenten geeft. Mijn ploeggenoten zijn ook lovend. Dan doe je automatisch een stapje meer in het veld."

Antony vertelt ook over zijn hechte band met landgenoot David Neres bij Ajax. "Hij is een grote broer voor me", vertelt Antony. "Hij is meer dan een vriend, we zijn altijd samen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie