Nieuws

Kökcü laat onderhandelingen over aan vader: Hij vertelt het wel als het rond is

Kökcü laat onderhandelingen over aan vader: "Hij vertelt het wel als het rond is"

06-05-2022 08:31 Laatste update: 08:43
1

Voor Orkun Kökcü staat er mogelijk een pittig affiche op het programma na het bereiken van de finale van de Conference League. De Turk wordt in verband gebracht met het AS Roma van José Mourinho. Laat dat nu nét de ploeg zijn die tegenover Feyenoord zal staan in de finale van het nieuwe Europese toernooi.

Recentelijk bevestigde Kökcü nog dat zijn vader wel eens spreekt met Francesco Totti. "Ikzelf heb niet echt contact met Totti, maar af en toe heeft mijn vader wel contact met hem. Totti zegt hem wat er nodig is in de top", zei de middelvelder destijds. De Feyenoorder kreeg daar na afloop van het duel met Olympique Marseille (0-0) voor de camera bij ESPN weer een aantal vragen over de geruchten, maar wilde niet in detail treden. "Mijn vader heeft die contacten. Ik neem aan dat hij het mij vertelt als het rond is."

Donderdag beweerde Zeljko Petrovic nog tegenover RTV Rijnmond dat Kökcü rond zou zijn met een club 'die niet in de top van de Serie A speelt'. Dit zou kunnen gaan om AS Roma, maar van een akkoord lijkt nog geen sprake.

Feyenoord speelde donderdagavond 0-0 gelijk tegen Olympique Marseille. De Rotterdammers plaatsten zich zo voor de finale van de Conference League. Op 25 mei treft de ploeg van Arne Slot AS Roma in Tirana, Albanië.

Is Kökcü klaar voor een stap hogerop? Laat het weten in de comments