Nieuws

'AS Monaco-middenvelder kost tachtig miljoen: topclubs azen op handtekening'

'AS Monaco-middenvelder kost tachtig miljoen: topclubs azen op handtekening'

06-04-2022 12:33

Aurélien Tchouaméni weet zich dankzij zijn sterke spel in de belangstelling van vrijwel de gehele Europese top. De Fransman van AS Monaco moet een gigantisch bedrag gaan opleveren, weet The Telegraph.

De 22-jarige middenvelder blinkt dit seizoen vrijwel wekelijks uit bij de ploeg uit het prinsendom en zijn verrichtingen zijn niet onopgemerkt gebleven. Manchester City, Chelsea, Paris Saint-Germain én Real Madrid zouden allen zomerse zaken willen doen. The Citizens zijn op zoek naar een vervanger voor Fernandinho, voor wie inmiddels de jaren beginnen te tellen.

Real Madrid heeft naar verluidt op dit moment de beste papieren voor Tchouaméni. Zij zouden op poleposition liggen voor een overgang in de aankomende transferperiode. Volgens zowel The Telegraph als het Spaanse dagblad AS is De Koninklijke op zoek naar een back-up voor Casemiro.

Tchouaméni staat nog tot medio 2024 onder contract bij de Monegasken. Volgens AS wil de Franse subtopper zestig miljoen ontvangen voor de man die eind vorig jaar in het Franse nationale elftal debuteerde. De Britse krant weet dat de vraagprijs inmiddels bepaald is op een bedrag van tachtig miljoen euro.