Nieuws

Arne Slot verlengt contract bij Feyenoord: 'Dit is een blijk van waardering'

Arne Slot verlengt contract bij Feyenoord: 'Dit is een blijk van waardering'

25-02-2022 14:25

Arne Slot heeft vrijdag zijn contract bij Feyenoord verlengd. Ook assistent-trainer Mario Pusic verlengt zijn contract. Beiden liggen nu vast tot medio 2024 in Rotterdam.

Slot is blij dat hij langer bij de Rotterdammers vastligt. "Voor mij is dit een extra uiting van waardering en vertrouwen", reageert de trainer op de clubsite. "Bovendien ben ik heel blij dat met eerder het verlengen van het contract van John (de Wolf, red.) en nu ook de verbintenis van Marino de staf waar ik zo fijn mee samenwerk de komende jaren ook bij elkaar blijft."

De opvolger van Dick Advocaat tekende bij zijn komst tot medio 2023, met een optie voor een extra jaar. De tussentijdse verlenging van de verbintenis kan niet los gezien worden van de resultaten die Slot tot nu toe heeft geboekt met Feyenoord.

De Rotterdammers bekleden momenteel de derde plaats in de Eredivisie achter PSV en Ajax. Het voetbal dat de voormalig trainer van AZ speelt, wordt vaak geprezen. Bovendien is Feyenoord ook in Europees verband aan een ijzersterke campagne bezig. In de Conference League werd nog niet verloren en eindigde Feyenoord bovenaan in de poule. Vrijdagmiddag lootte Feyenoord Partizan Belgrado als tegenstander voor de achtste finale.