Nieuws

Supertalent Real Madrid heeft nieuwe terugval met blessure: 'Hij is depressief'

Supertalent Real Madrid heeft nieuwe terugval met blessure: 'Hij is depressief'

10-11-2023 13:00

Arda Güler is wederom geblesseerd geraakt. Het supertalent van Real Madrid heeft een terugval in zijn oude blessure en zal weer weken moeten toekijken. Afgelopen zomer veruilde de achttienjarige Turk Fenerbache voor Los Blancos.

"Helaas is dit gebeurd. Het overkwam hem vóór de wedstrijd tegen Braga. De blessure blijft hem lastigvallen. Het is niet ernstig, maar de speler is depressief omdat hij jong is en wil spelen. Het is een terugval van zijn oude blessure, een stap terug. We hebben de hele interlandbreak om het zo goed mogelijk te laten herstellen", zei Carlo Ancelotti tijdens zijn persconferentie. 

Güler speelde nog geen minuut voor Real Madrid. Net na zijn transfer raakte hij geblesseerd aan zijn knie en uiteindeljk moest hij geopereerd worden. Alles was goed en wel en tegen Las Palmas op 26 september zou hij zijn debuut maken in de wedstrijdselectie. Niets bleek minder waar, want wederom stond een blessure hem in de weg. Ditmaal aan zijn andere been.

Toch neemt Real Madrid het komend weekend thuis op tegen Valencia. De nummer twee van de Spaanse competitie moet alleen 'stuntploeg' Girona voor zich laten gaan, maar bij de juiste resultaten kunnen zij aan het einde van de speelronde weer bovenaan staan. De bal begint zaterdagavond om 21.00 uur met rollen in Santiago Bernabéu.