Nieuws

Mislukt avontuur voor Schreuder in zandbak: Al Ain verscheurt contract

Mislukt avontuur voor Schreuder in zandbak: Al Ain verscheurt contract

8 november - 10:53 Laatste update: 11:05

Alfred Schreuder is niet langer de trainer van Al Ain. De club uit de Verenigde Arabische Emiraten heeft in een statement naar buiten gebracht dat het contract van de Nederlandse oefenmeester is ontbonden.

De reden achter het ontslag van Schreuder heeft niet te maken met zijn resultaten als oefenmeester van Al Ain, maar vanwege een gebrek aan samenhang tussen de Nederlander en zijn staf. Zo blijkt uit het statement van de club. Na zeven wedstrijden is Al Ain dit seizoen met vijftien punten uit zeven wedstrijden terug te vinden op plek drie in de UAE Pro League. Daarnaast staat het in de AFC Champions League na vier wedstrijden met twaalf punten op plek één in Groep A.

Na zijn mislukte avontuur bij Ajax, werd Schreuder afgelopen mei aangesteld als hoofdtrainer van Al Ain. In veertien wedstrijden boekte de club uit de Verenigde Arabische Emiraten met Schreuder aan het roer twaalf overwinningen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!