Transfernieuws

'Suárez start onderhandelingen met Miami, niets in de weg voor winterse overstap'

'Suárez start onderhandelingen met Miami, niets in de weg voor winterse overstap'

1 november - 21:41 Laatste update: 2 november - 16:51

Update: Naast Uruguayaanse media, weet nu ook Mundo Deportivo te melden dat Luis Suárez de gesprekken met Inter Miami FC is gestart. In de Verenigde Staten moet de spits worden herenigd met zijn boezemvriend Lionel Messi. Suárez zou de onderhandelingen met de club van David Beckham zijn begonnen, waar het volgens het medium zou gaan over een contract van één jaar. 

De kans is zeer groot dat Luis Suárez deze winter bij Inter Miami CF aan de slag gaat, zo meldt het Uruguayaanse El País. De voormalig speler van onder meer Ajax en FC Barcelona loopt dit kalenderjaar uit zijn contract bij Grémio en wil verdergaan in de MLS.  Het Uruguayaanse medium schrijft dat Suárez graag naar de VS verkast. De club en speler flirtten al enkele maanden met elkaar, maar nu lijkt een winteroverstap echt een feit. De aanwezigheid van oud-ploeggenoten Lionel Messi, Sergio Busquets en Jordi Alba zouden een grote factor zijn voor de Uruguayaan.

Suárez maakte grote indruk bij FC Groningen en verdiende daar een overstap naar Ajax mee. Na een avontuur in Amsterdam ging Suárez aan de slag bij Liverpool FC, waarna hij een dodelijk trio vormde met Messi en Neymar bij Barcelona. Na een korte periode bij Atlético Madrid vertrok de speler naar Zuid-Amerika om bij Nacional en Gremio te spelen. Dit seizoen staat de teller op tien goals in 25 duels. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!