Transfernieuws

'Ajax richt zijn pijlen op Zuid-Amerikaans talent vol ervaring uit de MLS'

'Ajax richt zijn pijlen op Zuid-Amerikaans talent vol ervaring uit de MLS'

27-09-2023 10:59 Laatste update: 11:53
1

Ajax houdt Orlando City-aanvaller Facundo Torres nauwlettend in de gaten. De Uruguayaan staat op het lijstje van de Amsterdammers en geldt als een groot talent, meldt Fabrizio Romano.

Ajax lijkt zich tussen de huidige crisis en alle onrust binnen de club toch nog bezig te houden met toekomstige spelers. Een speler die door de scouting flink wordt geapprecieerd is Torres. De aanvaller is 23 jaar, maar heeft al bakken aan ervaring op het hoogste niveau. Dit seizoen staat de teller al weer op 33 wedstrijden waarin de vleugelaanvaller twaalf keer het net vond en drie assists gaf. Binnen de club wordt er nu gesproken over vervolgstappen om de speler binnen te hengelen.

Naast wedstrijden in de Major League Soccer gaat het ook bij het nationale elftal voor de wind. Torres zat bij de selectie voor het WK in Qatar, maar kwam daar echter geen minuut in actie. In totaal kwam de vleugelspeler al veertien keer uit voor Uruguay waarin hij eenmaal scoorde. Zijn transferwaarde wordt geschat op veertien miljoen euro.