Nieuws

Richarlison slecht in zijn vel na lastige periode: 'Ga psychologische hulp zoeken'

Richarlison slecht in zijn vel na lastige periode: 'Ga psychologische hulp zoeken'

13 september - 17:22

Tottenham Hotspur-aanvaller Richarlison heeft aangegeven het mentaal erg zwaar te hebben. De Braziliaan zit niet goed in zijn vel en gaat psychologische hulp zoeken.

Richarlison transfereerde afgelopen jaar van Everton naar Tottenham, maar soepel is het sinds zijn overgang niet meer gegaan. Afgelopen jaar scoorde de aanvaller slechts één keer en dat gaat hem niet in de koude kleren zitten. "Op het veld lijk ik een vrolijke kerel, een teamspeler, waar ik mensen probeer te helpen. Alleen buiten het veld hebben veel dingen me in de weg gestaan. Alles wat ik probeerde, ging mis", vertelt Richarlison die een lastige periode achter de rug heeft aan Globo Esporte. "Er waren mensen om me heen, die alleen maar geld zagen. Ik ben daar nu van af. Het lijkt er op dat ik weer in vorm raak, nu mijn leven weer op gang komt. De storm is voorbij."

Ondanks dat de ergste periode achter de rug lijkt, wil Richarlison toch hulp zoeken. "Als ik terug naar Engeland ga, wil ik psychologische hulp zoeken. Ik moet werken aan mijn emoties. Dat is wat ik nodig heb. Ik moet gaan praten. Ik heb dat nodig om weer mijn oude ritme te vinden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s