Breaking news

City heeft de opvolger van Mahrez binnen en betaalt tientallen miljoenen voor Belg

City heeft de opvolger van Mahrez binnen en betaalt tientallen miljoenen voor Belg

24 augustus - 19:02 Laatste update: 19:16

Manchester City heeft Jérémy Doku gepresenteerd. De Belg moet Riyad Mahrez doen vergeten bij de Champions League-winnaar.

Manchester City moest afgelopen maand genoegen nemen met het vertrek van Mahrez. De Algarijn koos voor een lucratief aanbod in Saudi-Arabië waardoor City op zoek moest naar een vervanger. De naam van Doku viel al snel in Engeland en Pep Guardiola was erg gecharmeerd van de vleugelaanvaller. Eerder brachten Engelse en Belgische media al naar buiten dat City miljoenen gaat betalen voor de vleugelflitser. Volgens die media betaalt de regerend kampioen van Engeland maar liefst zestig miljoen euro aan Stade Rennais.

Doku heeft dus op jonge leeftijd al een grote transfer te pakken. De Belg is pas 21-jaar oud, maar zal zich al snel moeten gaan bewijzen in de premier League. De ploeg van Guardiola zit aanvallend krap in de spelers en door de blessure van Kevin De Bruyne zal zijn landgenoot al snel minuten gaan maken door de krapte die ontstaan is. In totaal kwam de Belg al veertien keer uit voor het nationale elftal en ging hij mee naar het WK in Qatar.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s