Transfernieuws

'Selectie Feyenoord is vol: club zet acht namen op lijst om te vertrekken'

'Selectie Feyenoord is vol: club zet acht namen op lijst om te vertrekken'

24-08-2023 17:25
1

Bij Feyenoord is de selectie op het moment overvol en staan er maar liefst acht spelers op de lijst om (tijdelijk) een ander onderkomen te zoeken. Ook aanwinst Thomas van den Belt, die een ongelukkige voorbereiding draait, staat op die lijst. 

Volgens fanmedium 1908.nl mogen Van den Belt, Neraysho Kasanwirjo, Gjivai Zechiël, Quinten Timber, Antoni-Djibu Milambo, Javairô Dilrosun, Patrik Walemark en Alireza Jahanbakhsh op zoek naar een andere club. Feyenoord trok elf nieuwe spelers aan, maar nam afscheid van slechts zeven namen. Feyenoord hoopt nog altijd dat Van den Belt zich doorontwikkelt, maar zou er niet onwelwillend tegenover staan om de speler te verhuren.

Timber werd in 2022 overgenomen van FC Utrecht, maar heeft een ongelukkige voorbereiding achter de rug. Trainer Arne Slot zou het vertrouwen aan Mats Wieffer hebben gegeven. Zowel een huurtransfer als een definitieve overstap behoren tot de mogelijkheden voor de middenvelder. 

Jahanbakhsh was in de laatste maanden van het afgelopen seizoen belangrijk voor Feyenoord, maar vanwege het enorme salaris van de Iraniër staat Feyenoord open voor een vertrek. Het werd enkele weken geleden al bekend dat de deur openstaat voor Jahanbakhsh om te vertrekken.