Transfernieuws

'SC Heerenveen noemt overbodige aanvaller van Feyenoord interessant'

'SC Heerenveen noemt overbodige aanvaller van Feyenoord interessant'

23 augustus - 16:33 Laatste update: 16:48
2

SC Heerenveen vindt Patrik Wålemark een interessante speler, zo meldt Omroep Fryslan. De aanvaller van Feyenoord dreigt op het tweede of misschien wel derde plan te komen in Rotterdam en kan mogelijk aan de slag in Friesland.

Volgens het Friese medium heeft technisch directeur Ferry de Haan aangegeven dat Heerenveen Walemark een interessante speler vindt. Of de Friezen nu over willen gaan tot actie en of dit dan een huurconstructie of koopdeal moet worden, is niet bekend.

Hoe Feyenoord tegenover een (tijdelijke) transfer van Walemark staat is niet bekend, maar dat ze ruim in de buitenspelers zitten is een feit. Aan de rechterkant kunnen Igor Paixão, Alireza Jahanbakhsh, Javairô Dilrosun en Yankubah Minteh ook uit de voeten.

Walemark werd anderhalf jaar geleden voor iets meer dan drie miljoen euro overgenomen door Feyenoord. De Zweed kreeg onder Arne Slot enkele basisplaatsen, maar wist nooit écht een vaste waarde te worden in De Kuip. Afgelopen seizoen raakte de aanvaller nog ernstig geblesseerd, maar daar is hij nu weer van hersteld.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s