Nieuws

Aderlating voor PSV: Lang mist Vitesse en is vraagteken voor duel met Rangers

Aderlating voor PSV: Lang mist Vitesse en is vraagteken voor duel met Rangers

18-08-2023 15:14 Laatste update: 16:28

Noa Lang ontbreekt zaterdag in de wedstrijdselectie van PSV. De aanvaller heeft nog last van een lichte blessure en is zelfs een vraagteken voor het duel met Rangers FC in de Champions League.

Lang liep zijn blessure op in het duel met FC Utrecht en kwam helemaal niet in actie tijdens het duel met Sturm Graz (1-3 voor PSV). Aankomende zaterdag komt ook de competitiewedstrijd tegen Vitesse te vroeg. "Noa Lang gaat niet spelen tegen Vitesse", aldus Bosz tijdens het wekelijkse persmoment.

"Hij heeft gewoon meegetraind, maar de dokter geeft aan dat het gevaarlijk kan zijn om hem te laten spelen. Dat risico ga ik aan het begin van het seizoen niet lopen", vervolgt de oefenmeester van de Eindhovenaren. "Ik heb de beslissing genomen om hem niet mee te nemen."

De logische vervanger van Lang is Yorbe Vertessen. Of Bosz het aanstaande dinsdag ook zonder Lang tegen Rangers moet doen is de grote vraag. Het zou in ieder geval een flinke aderlating zijn wanneer de in vorm stekende Nederlander niet kan deelnemen aan het duel.