Transfernieuws

'Onverwacht nieuws uit Rotterdam: Feyenoord gaat voor terugkeer Sinisterra'

'Onverwacht nieuws uit Rotterdam: Feyenoord gaat voor terugkeer Sinisterra'

14-08-2023 11:00 Laatste update: 15-08-2023 11:39
11

Feyenoord hoopt zich komende zomer nog te versterken met Luis Sinisterra. Volgens 1908.nl staan de Rotterdammers in direct contact met Leeds United over een mogelijke terugkeer van de aanvaller. De Colombiaan ontbrak afgelopen week in de selectie van Leeds, volgens officiële berichten wegens een blessure.

De interesse zou dan ook afgelopen weekend pas weer tot stand zijn gekomen. Feyenoord hoopt hem een seizoen lang te huren. De trainer van Leeds, Daniel Farke, ging kort op zijn situatie in. "Sinisterra is niet beschikbaar. Er komt nog een tijd dat we over zijn situatie gaan praten. Ik vel geen oordelen en ik ga er nu niks meer over vertellen", zo vertelde hij.

Sinisterra speelde tussen 2018 en 2022 voor Feyenoord en kwam tot dusver in totaal 113 keer in actie voor de Stadionclub. Daarin scoorde hij 35 keer en gaf hij 29 assists. In de finale van de Conference League tegen AS Roma van vorig jaar, was Sinisterra nog basisspeler.

Leeds plukte de flegmatieke buitenspeler vervolgens voor 25 miljoen euro uit De Kuip vandaan. Hoop op Premier League-voetbal gloorde zodoende, en was ook een seizoen lang aan de orde, maar ondertussen is Leeds afgedaald naar de Championship. Bij Feyenoord kan hij met de titelstrijd en de duels in de Champions League zich weer van zijn beste kant laten zien op een aanzienlijk podium.

1908 voegt daar overigens aan toe dat Feyenoord een eventuele terugkeer van Oussama Idrissi momenteel op een lager pitje zet.