Nieuws

Welke spelers van Feyenoord mogen vanaf januari met andere clubs gaan praten?

Welke spelers van Feyenoord mogen vanaf januari met andere clubs gaan praten?

19-12-2023 12:13 Laatste update: 12:10

Het kalenderjaar 2023 zit er bijna op en dat betekent dat spelers die in bezit zijn van een aflopend contract in januari weer met andere clubs mogen gaan praten. Dat is ook voor twee spelers van Feyenoord het geval. VoetbalNieuws.nl zet de namen voor je op een rij.

Alireza Jahanbakhsh

De eerste Feyenoorder die zijn laatste contractjaar ingaat is Alireza Jahanbakhsh. De Iraans international maakte in de zomer van 2021 de overstap van Brighton & Hove Albion naar Rotterdam-Zuid. Hij tekende een contract voor drie seizoenen in De Kuip. De 29-jarige vleugelaanvaller speelde afgelopen seizoen 41 wedstrijden, waarin hij goed was voor acht doelpunten en tien assists.

Veel tijd zal Jahanbakhsh de eerste twee maanden van 2024 niet hebben om met andere club te gaan praten. De aanvaller, die momenteel nog kampt met een blessure, wordt naar alle waarschijnlijkheid wel opgenomen in de selectie van Iran om de Azië Cup te spelen.

Kostas Lamprou

De 31-jarige doelman keerde deze zomer terug bij Feyenoord, nadat hij bij Willem II op de bank belandde. Lamprou is gehaald als derde goalie achter justin Bijlow en Timon Wellenreuther. Feyenoord legde de Griek voor één jaar vast, waardoor hij na dit seizoen alweer transfervrij is.