Transfernieuws

'Feyenoord plant bod op Liverpool-verdediger, prijskaartje is twaalf miljoen'

'Feyenoord plant bod op Liverpool-verdediger, prijskaartje is twaalf miljoen'

04-07-2023 11:29

Feyenoord heeft Liverpool-verdediger Nathaniel Phillips op de radar, meldt The Athletic. Phillips zou het vooruitzicht om op het Champions League-podium te spelen bij Feyenoord komend seizoen erg interessant vinden.

Hoewel Phillips met een prijskaartje van ongeveer twaalf miljoen euro niet goedkoop is, ziet Feyenoord in de verdediger een directe versterking. Officiële onderhandelingen zijn nog niet begonnen, maar er wordt verwacht dat Feyenoord binnenkort een formeel bod zal uitbrengen.

Het is geen verrassing dat Feyenoord interesse toont. De club is op zoek naar een nieuwe centrale verdediger sinds Jacob Rasmussen na zijn huurperiode terugkeerde naar Fiorentina. Ook Feyenoord-verdedigers Lutsharel Geertruida en Dávid Hancko worden steeds vaker in verband gebracht met een mogelijke transfer.

Phillips is sinds 2019 bij Liverpool, maar wist geen vaste basisplaats te veroveren. Het afgelopen seizoen speelde hij in slechts twee Premier League-wedstrijden. Eerder werd hij twee keer uitgeleend aan VfB Stuttgart en speelde hij ook een half jaar voor AFC Bournemouth.