Transfernieuws

'Feyenoord kan niet opbieden tegen concurrenten en haakt af voor Toulouse-talent'

'Feyenoord kan niet opbieden tegen concurrenten en haakt af voor Toulouse-talent'

03-07-2023 13:45 Laatste update: 14:38

Feyenoord lijkt niet op te kunnen bieden tegen de concurrenten in de strijd om Toulouse-speler Farès Chaïbi. Dat meldt David Ornstein, journalist van de Britse sportsite The Athletic. De Rotterdammers zouden net als een aantal andere internationale clubs grote interesse hebben in de 20-jarige aanvaller.

Volgens Ornstein gaat het om drie aanbiedingen, waarvan één boven de vijftien miljoen euro uitkomt. Die komt naar alle waarschijnlijkheid vanuit de Bundesliga, waar Eintracht Frankfurt hem nadrukkelijk hoopt te contracteren. Chaïbi’s voorkeur zou echter liggen bij een stap naar de Engelse Premier League.

Door de genoemde bedragen lijkt Feyenoord al kansloos in de strijd om de Algerijns international. Volgens 1908.nl gold hij tot voor kort als één van de topkandidaten om de linksbuitenpositie in te vullen. Daarvoor zijn ook Keito Nakamura (LASK), Luka Ivanusec (Dinamo Zagreb) en Crysencio Summerville (Leeds United) in beeld.

Chaïbi speelde in het afgelopen seizoen 36 officiële wedstrijden voor Toulouse, scoorde daarin vijfmaal en gaf ook evenzoveel assists. Samen met Thijs Dallinga, Branco van den Boomen en Stijn Spierings won hij de Franse beker.