Nieuws

'Feyenoord dient nieuw bod voor Veerman in bij Heerenveen, eerste afgewezen'

'Feyenoord dient nieuw bod voor Veerman in bij Heerenveen, eerste afgewezen'

29-12-2021 14:32

SC Heerenveen heeft het eerste bod van Feyenoord op spelmaker Joey Veerman niet geaccepteerd. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt. Feyenoord zou gisteren een tweede bod hebben ingediend.

Het is al een tijd bekend dat Feyenoord verregaande interesse heeft in Veerman. De 23-jarige middenvelder uit Purmerend blinkt al twee jaar uit bij Heerenveen en maakte zelf al meermaals kenbaar dat hij toe is aan een volgende stap in zijn carrière. Mocht Feyenoord Veerman binnen willen halen, zal er dus meer geld op tafel moeten dan dat eerst het plan was.

De zaakwaarnemer van Veerman, Fulco van Kooperen, reageerde recentelijk in De Telegraaf op de transferperikelen rond zijn speler. "Joey wil sowieso een stap maken. Ik denk dat Feyenoord heel goed bij hem past", zei Van Kooperen. Afgelopen zomer wilde Veerman de stap al graag maken, maar toen werkte Heerenveen niet mee.

"Als ze acht miljoen gaan vragen aan Feyenoord wordt het moeilijk. Net als voor AZ, dat eveneens vergaande belangstelling had. Dat weet Heerenveen ook, omdat ze de bedragen niet kregen. Daarom is hij afgelopen zomer niet weggegaan. Maar nu moet hij weg en dat weten ze ook. Daarom wil Heerenveen meewerken aan een transfer."