Transfernieuws

'FC Emmen trapt gaspedaal vol in en wil PSV'er (21) naar Drenthe halen'

'FC Emmen trapt gaspedaal vol in en wil PSV'er (21) naar Drenthe halen'

26 januari - 14:49
1

FC Emmen is zeer concreet in de strijd om de handtekening van Dennis Vos. De jonge centrumverdediger van PSV kan zijn carrière vervolgen in Drenthe, meldt het Eindhovens Dagblad.

Vooralsnog werkt Vos zijn wedstrijden voornamelijk af voor Jong PSV. Toch wordt hij door de Brabantse topclub gewaardeerd en gezien als een talent. De mandekker beschikt echter over een aflopend contract en een definitieve overstap naar de hoofdmacht lijkt voorlopig niet reëel. De Eindhovenaren werken mee aan een transfer, mede doordat Vos 'in de toekomst mogelijk nog een interessant bedrag kan opleveren', zo meldt het ED.

De multifunctionele 21-jarige Nuenenaar kan ook uit de voeten als linksback, wat hem voor FC Emmen een interessante optie maakt. Aan De Oude Meerdijk kan de jongeling een meerjarige verbintenis ondertekenen. De aanvoerder van Jong PSV staat dusver op 76 officiële optredens in de Keuken Kampioen Divisie en mocht vorig seizoen onder Roger Schmidt voor het eerst aan het echte werk ruiken in PSV 1.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 

Plaats een reactie