Nieuws

El Ahmadi ziet kansen voor Feyenoord in De Kuip: 'Ajax zal dan fouten maken'

El Ahmadi ziet kansen voor Feyenoord in De Kuip: 'Ajax zal dan fouten maken'

22 januari - 12:25 Laatste update: 12:27

Karim El Ahmadi verwacht een zege van Feyenoord zondagmiddag in de Kuip tegen Ajax. Aad de Mos verwacht dat de Amsterdammers zich herpakken en met de punten huiswaarts keren.

El Ahmadi speelde zelf meerdere malen De Klassieker. Bij Goedemoregn Eredivisie sprak de voormalig aanvoerder van de Rotterdammers zijn vertrouwen uit in Feyenoord. De Marokkaan verwacht dat in het drukzetten op de Amsterdamse defensie wat te halen zal zijn. "Ze willen zondag natuurlijk ook weer gaan opbouwen, ik zie ze niet snel de lange bal hanteren. Met het drukzetten van Feyenoord in een volle Kuip, denk ik dat Ajax wel fouten maken, waardoor Feyenoord sterker gaat zijn. Als je de linksback en rechtsback van Ajax vrijlaat en dan druk gaat zetten, dan zie ik wel mogelijkheden voor Feyenoord."

 De Mos zet zijn geld op Ajax aangezien de voormalig trainer stelt dat de Amsterdammers zich gaan herpakken in Rotterdam. "Ik heb het gevoel dat alles tegen Ajax is en dan is Ajax op zijn gevaarlijkst. In De Kuip spelen ze vaak heel goed", begint De Mos die wel stelt dat een verlies van Ajax de nodige gevolgen zal hebben. "Als het een nederlaag wordt, dan is het einde oefening met Schreuder, maar ik geloof in Ajax."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!