Transfernieuws

Update: kamp Memphis ontkent ruildeal met Inter in alle toonaarden

Update: kamp Memphis ontkent ruildeal met Inter in alle toonaarden

16-01-2023 16:19 Laatste update: 21:28

Het gerucht dat Memphis Depay dicht bij een ruildeal is met Internazionale lijkt alweer uit de wereld geholpen. De Italiaanse club zou op geen enkel moment hebben overwogen de Nederlander voor Joaquin Correa in te ruilen.

Relevo schrijft dat vanuit beide kampen geen nieuws is om tot een dergelijke deal te komen. De entourage van Correa zegt van niets te weten en ook het kamp van Memphis stelt in ieder geval in januari geen transfer te maken. Aan de kant van Barcelona zou Memphis bovendien niet als een versterking worden gezien ten opzichten van Memphis. 

De Nederlandse aanvaller lijkt uitgespeeld bij de Blaugranas, maar krijgt af en toe nog speeltijd in minder belangrijke wedstrijden en de Spaanse beker. Robert Lewandowski moet op het moment een schorsing uitzitten in de Primera División, maar is daarna de vaste keus van trainer Xavi Hernández. Memphis won het afgelopen weekend wel een prijs met Barcelona, maar de aanvaller kwam in de finale van de Supercopa tegen Real Madrid niet in actie. 

Update: vanuit het kamp van Memphis Depay heeft de advocaat van de speler, Sebastien Ledure, informatie gegeven over de mogelijke ruildeal met Internazionale. Volgens Ledoure is er nooit sprake geweest van een dergelijk plan. "Er zijn geen onderhandelingen gaande. Ik kan al deze geruchten direct ontkennen, het is voor ons geen mogelijkheid", laat de advocaat weten.