Breaking news

'Opvallende wending: transfervrije Blind hard op weg naar Bayern München'

'Opvallende wending: transfervrije Blind hard op weg naar Bayern München'

05-01-2023 07:45 Laatste update: 08:50
4

Daley Blind is dichtbij een transfer naar Bayern München. Dat meldt De Telegraaf

Volgens de ochtendkrant is de 32-jarige Blind in alle vroegte op Schiphol gesignaleerd en is hij vertrokken naar Zuid-Duitsland. De verdediger vertrok deze winter bij Ajax nadat zijn contract werd ontbonden bij de Amsterdammers. Blind tekent naar verluidt een contract tot het einde van het seizoen bij Bayern met de optie voor nog een seizoen.

Blind speelde twee weken geleden nog het WK met het Nederlands elftal, waarna de perikelen rondom zijn persoon al snel weer begonnen. Nadat Blind en Ajax het eens werden over het ontbinden van zijn nog tot deze zomer lopende contract, kon de veelzijdige spelverdeler transfervrij vertrekken. Lang leken Royal Antwerp FC en Real Sociedad de voornaamste kandidaten om Blind te contracteren, maar niets blijkt minder waar.

Bij Bayern München brak in het voorbije WK de paniek uit toen linksback annex linkercentrale verdediger Lucas Hernandez geblesseerd raakte. De Duitse grootmacht lijkt met de komst van Blind een tijdelijke oplossing te hebben gevonden voor het wegvallen van de Fransman.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door voetbalnieuws.nl (@voetbalnieuws.vn)