Nieuws

Messi blikt terug op roerige periode: 'Geen fout gemaakt door naar PSG te gaan'

Messi blikt terug op roerige periode: 'Geen fout gemaakt door naar PSG te gaan'

07-10-2021 09:39

Lionel Messi beleefde misschien wel de meest turbulente zomer uit zijn voetballoopbaan. De Argentijn streek neer bij Paris Saint-Germain en stelt daar in een uitgebreid interview geen spijt van te hebben.

Voor het eerst sinds zijn komst naar Parijs spreekt Messi met de media. In een exlusief interview met het magazine France Football licht hij toe dat Paris Saint-Germain de juiste keuze was. "Ik heb geen fout gemaakt door naar PSG te komen", erkent de Argentijnse superster. Het is de zin die prijkt op de cover van het magazine.

Aanstaande zaterdag, 9 oktober, komt het magazine uit. Dan wordt wereldkundig wat Messi nog meer te zeggen heeft over zijn overstap van FC Barcelona naar de Franse hoofdstad. Een tipje van de sluier is in elk geval gegeven. Messi begon ongelukkig in Parijs. Na zijn eerste drie wedstrijden raakte hij geblesseerd aan zijn knie, waardoor hij twee weken moest toekijken. In de Champions League-wedstrijd tegen Manchester City liet hij voor het eerst weer een sprankje zien van de speler die hij was in Catalonië. Met een 'typisch Messi-doelpunt' zette hij de 2-0 op het scorebord.