Nieuws

Slot heeft vertrouwen in titelkansen Feyenoord: 'Het zit hem in de kleine details'

Slot heeft vertrouwen in titelkansen Feyenoord: 'Het zit hem in de kleine details'

15-12-2022 18:16
1

Arne Slot is zeker over de titelkansen van Feyenoord. Volgens de trainer zullen de Rotterdammers tot het einde meedoen voor de titel aangezien ze lastig te verslaan zijn.

Feyenoord ging de winterstop in als koploper van de Eredivisie. De Rotterdammers profiteerden van een misstap van zowel PSV als Ajax in de laatste speelronde voor de stop. Volgens Slot hangt kampioen worden af van de kleine details. "We weten heel goed dat we de nummer één van Nederland zijn op dit moment en dat we daar niet voor niets staan. Juist dat moeten wij nu heel goed gaan herkennen: waarom staan wij nu toch boven Ajax en PSV? En dat heeft voor een groot gedeelte te maken met dat het moeilijk is om tegen ons te scoren", vertelde Slot in gesprek met ESPN.

De trainer heeft alle vertrouwen in de tweede seizoenshelft met Feyenoord. "Als wij dat blijven behouden, dan zullen Ajax en PSV heel goed moeten zijn om ons in te halen. Maar ik weet ook als geen ander hoe dicht het bij elkaar ligt.” PSV en Ajax volgen op slechts drie punten van de Rotterdammers. De eerstvolgende competitiewedstrijd van Feyenoord is tegen FC Utrecht op acht januari.